GP Zaanstad

Op zondag 15 november was het 3e grand prix van het seizoen, ditmaal was het in Zaanstad.

GP Zaanstad
Op zondag 15 november was het 3e grand prix van het seizoen, ditmaal was het in Zaanstad. Met een goede organisatie begon het toernooi om 12:00 uur, in totaal waren er 14 groepen met 7 of 8 spelers die een speeltijd hadden van 15 minuten per persoon.

Caissa was met 5 mensen vertegenwoordigd: Jeroen Vlaar, Robbert van Dijkhuizen, Axel Kaptijn, Carlos Etty en Martijn de Wit. Jeroen speelde in groep 2 en had sterke tegenstanders, hij had toch nog keurig 3 punten gehaald en werd 7e in zijn groep (de verschillen lagen dus dicht bij elkaar) Robbert speelde in groep 3 en heeft ook 3 punten gehaald en werd daarmee 5e. Axel en Carlos speelde samen in groep 6. Axel speelde een prima toernooi en werd 2e met 4 punten! Carlos speelde ook niet slecht want hij haalde 3 punten en werd 7e. Martijn speelde in groep 7 en viel net buiten de prijzen. Na een goede start verloor hij de laatste 3 partijen en werd met 4 punten net 4e.Zo zat het toernooi er rond 16:00 uur op en was de prijsuitreiking rond 16:30 uur.

Het volgende grand prix in de reeks van 10 toernooien is op zondag 13 december, dan is het Heemskerk.Robbert van Dijkhuizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *