GP Heemskerk

Op zondag 13 december werd het 4e Grand Prix toernooi van het seizoen gehouden en tevens was dit de laatste GP van het jaar 2009, deze keer was het in Heemskerk

GP Heemskerk Op zondag 13 december werd het 4e Grand Prix toernooi van het seizoen gehouden en tevens was dit de laatste GP van het jaar 2009, deze keer was het in Heemskerk.

Caissa was met 6 mensen vertegenwoordigd namelijk Jeroen Vlaar, Robbert van Dijkhuizen, Carlos Etty, Axel Kaptijn, Martijn de Wit en Jim Jongerhuis. Er waren in totaal 12 groepen met 8 per groep, ieder had 20 minuten bedenktijd. De nummers 1 t/m 3 kregen een mooie beker en voor elke groep was er een aanmoedigingsprijs.

Jeroen en Robbert speelde in groep 3, de onderling partij was geëindigd in remise en Jeroen kwam uiteindelijk met 3,5 punt net buiten de prijzen: 5e, Robbert werd 3e met 4 punten. 

Carlos speelde in groep 6, hij behaalde 2 punten en werd jammer genoeg laatste maar kreeg wel de aanmoedigingsprijs! Axel, Martijn en Jim speelde samen in groep 7, een spannende groep waar Jim jammer genoeg geen partij wist te winnen maar kreeg wel de aanmoedigingsprijs. Martijn werd knap 3e met 5 punten en Axel werd 2e met 5,5 punten, goed gedaan! Rond 5 uur was de prijsuitreiking en daarna ging iedereen huiswaarts!

Het volgende Grand Prix toernooi is in Sint Pancras (Alkmaar) op zondag 3 januari 2010.    Wie doen er dan mee?
Robbert van Dijkhuizen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *