Caïssa 2 na jaarwisseling naar Bergen

Caïssa 2 heeft de topper tegen Bergen 2 niet gespeeld. Vanwege te verwachten slechte weersomstandigheden is het duel op 16 december niet doorgegaan.

 

 

Door de onverwachte nederlaag van het onaantastbaar lijkende Volendam (met 3½-4½ tegen De Waagtoren 6 dat een ronde eerder in dezelfde samenstelling nog met 2-6 onderuit ging bij Caïssa 2) is Bergen 2-Caïssa 2 een echte topper. De winnaar neemt de eerste plaats van de Volendammers over, bij een gelijkspel staan beide ploegen samen bovenaan vanwege een gelijk aantal bordpunten.

In de tweede klasse B hebben nu vier teams zes punten. Volendam en Aartswoud 2 hebben daar vier wedstrijden voor nodig gehad, Bergen en Caïssa 2 drie. Het respectievelijke aantal bordpunten is 23, 21, 16 en 16.

In de loop van donderdagmiddag ging het in Noord-Holland sneeuwen. Volgens de weersverwachting zou het aan de kust ’s avonds blijven sneeuwen en zouden ook de wegen glad zijn. Om die reden is Bergen 2-Caïssa 2 uitgesteld. Waarschijnlijk wordt de wedstrijd in januari gespeeld. De vijfde ronde staat begin februari op het programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *