Gevoelige nederlaag Caïssa 5

De uitwedstrijd tegen KTV 3 op vrijdagavond leverde voor teamleider Gerrit van der Hoff de nodige problemen op. Frans Bouwman zat in Zuid-Afrika, Willem van der Veen moest tafeltennissen en Hans Schouwink was totaal onbereikbaar. Met pijn en moeite wist hij voor hen invallers te vinden.

 

Wel was het team ten opzichte van het vorige seizoen versterkt. Jan Haijer maakt nu deel uit van Caïssa en ook Frank Tieken is een aanwinst. Het leverde echter niet het gewenste resultaat op. Halverwege de avond stond het team al met 2-0 achter en ook de overige borden zagen er weinig rooskleurig uit.Het enige lichtpuntje bleek uiteindelijk de overwinning van invaller Jan Smink te zijn, al moet hierbij worden aangetekend dat Jan een tegenstander had met de laagste rating. De jeugdige Robbert van Dijkhuizen deed het in het begin uitstekend. Hij kwam een stuk voor, maar moest dat later inleveren en kreeg remise aangeboden, toen zijn tegenstander in tijdnood kwam.Ook invaller Frits Bouwman tekende voor een prima remise, maar alle overige partijen gingen verloren.

 

 

KTV 3-Caïssa 5 6-2:
Jack Glas (1549)–Jan Haijer (1564)…………………1-0
Henri Stouten (1502)–Frank Tieken (1525)……………1-0
Jeroen Graaf (1229)–Jan Tuinstra (1445)…………….1-0
Sido Quarré (1441)–Robbert van Dijkhuizen (1227)…….½-½
Anne van Kuijk (1305)–Jan Smink (1416)……………..0-1
Herman van Stralen (1519)–Gerrit van der Hoff (1410)…1-0
Eelie van den Bosch (1435)–Kees Overboom (1228)……..1-0
Jur Visser (1367)–Frits Bouwman (xxxx)……………..½-½ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *