Rentree Caïssa in promotieklasse op 17 september

Met twee gepromoveerde teams gaat Caïssa het bondsseizoen 2011-2012 in. De indelingen tot en met de derde klasse NHSB zijn bekend gemaakt en het eerste achttal maakt op 17 september zijn rentree in de promotieklasse. Dan staat de uitwedstrijd tegen Kennemer Combinatie 4 op het programma.

Caïssa heeft een verzoek ingediend om ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan (in 2012) gastheer te zijn voor de gezamenlijke slotronde van de promotieklassers. Dat verzoek is gehonoreerd, waardoor de negende en laatste ronde op zaterdag 21 april in De Huesmolen wordt gehouden.

Zoals wellicht bekend is Caïssa 4 ook gepromoveerd. Er kwam een plaats vrij in de derde klasse, waardoor het vierde team als beste nummer drie – alle nummers één en twee waren automatisch gepromoveerd – de stap omhoog heeft gemaakt.

De indelingen van klassen met Caïssa-teams zien er als volgt uit:
Promotieklasse: Aalsmeer, Aartswoud (Hoogwoud), Caïssa (Hoorn), Heerhugowaard, Kennemer Combinatie 4 (Haarlem), Purmerend 2, De Waagtoren 2 en 3 (Alkmaar), De Wijker Toren 2 (Beverwijk) en ZSC/Saende 3 (Zaandam). Speeldata: 17 september, 29 oktober, 26 november, 17 december, 7 januari, 11 februari, 10 maart, 31 maart en 21 april.
Tweede klasse A: Caïssa 3 (Hoorn), En Passant (Den Burg), Heerhugowaard 2, Magnus/Anna Paulowna Combinatie 2, MSC (Den Helder), Schaaklust (Andijk), Schaakmat (Noord-Scharwoude) en De Waagtoren 5 (Alkmaar).
Tweede klasse B: Aartswoud 3 (Hoogwoud), Bergen 2, Caïssa 2 (Hoorn), De Groene Zes (Bovenkarspel), Oppositie (Heiloo), Schaakgroep Koedijk, Vredeburg (Limmen) en De Waagtoren 6 (Alkmaar).
Derde klasse B: Aris de Heer (Middenbeemster), Attaqueer (Nibbixwoud), Caïssa 4 (Hoorn), Heerhugowaard 3, KTV 2 (Enkhuizen), Revanche (Wervershoof), Purmerend 5 en Schaakgroep Koedijk 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *