Goedkope schaakklok actie

Caïssa kan via de NHSB goedkoop digitale klokken kopen. Leden die hiervoor belangstelling hebben kunnen met deze actie meeliften.

 

Op de site van de KNSB kost een digitale schaakklok € 59,00, in het schaakmagazine van december 2007, laatste blz. prijslijst SBS winkel kost dezelfde klok nog € 75,00, en bij bestellen via de NHSB kost deze klok € 47,50.
 
De volgende informatie komt van de NHSB site: 

Het gaat om de DGT 2010 (…) De nieuwe versie heeft diverse nieuwe opties, is geheel aangepast aan de nieuwste regels van de FIDE, is voorzien van een groter (mooier) display voor het aflezen van de speeltijd en heeft een nieuwe hefboom waarover gemeld wordt dat die kwalitatief beter is als de oude. De nieuwe klok gebruikt nog maar twee batterijen.

 U kunt deze klok voor uw vereniging (of voor u zelf maar dan via uw vereniging) kopen voor € 47,50 (inclusief de normale garantie voorwaarden en batterijen).

 Voor de goede orde willen wij bestellingen uitsluitend in behandeling nemen als:

–        ze schriftelijk worden gedaan (email) door een bestuurslid

–        en voor 15 februari 2008 bij SchakeninNH@quicknet.nl

 Voor overleg kunt u ook bellen: Gerard van der Graaf: 0229-561598

Voor Caïssa is de aanspreekpersoon Arend Stapel: 0229-211281. Reageer dus snel bij Arend want hij moet de bestelling voor de 15e bij Gerard van der Graaf aanleveren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *