Caïssa voor bekerstrijd naar SV Aartswoud

De tegenstander van Caïssa in de tweede ronde van het toernooi om de NHSB-beker is bekend. Attaqueer ging vrijdagavond met 0-4 onderuit tegen SV Aartswoud dat nu gastheer is voor het Hoornse viertal.

Caïssa en de Aartswouders waren in de voorronde vrij op grond van hun klassering in de vorige competitie. Om voor de eerste ronde op het speelbare aantal van 32 teams te komen hoeven de hoogste NHSB-ploegen dan niet te spelen.

In die eerste ronde hield Caïssa KTV op 2-2, maar sloeg in de verlenging toe. Het kostte Attaqueer enige moeite om een geschikte datum te vinden voor zijn thuiswedstrijd tegen SV Aartswoud. Vrijdagavond lukte het dan eindelijk. Rob van den Heuvel, Marc Helder, Michael Lie en Wouter Laan hadden gemiddeld 450 ratingpunten meer en daarmee is ook de 0-4 uitslag verklaard.

Een datum voor SV Aartswoud-Caïssa is nog niet vastgesteld. De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *