Caïssa-spelers op internet

Caïssa is met achttien leden en twee oud-leden vertegenwoordigd op het NHSB-veteranenkampioenschap dat woensdag is begonnen. Er wordt zeven ronden geschaakt in de theaterzaal van het Hoornse verpleeghuis Lindendael en de 88 deelnemers hebben voor een record aan aanmeldingen gezorgd.

 

 

 

 

Caïssa-speler Ben Zuurveld heeft een prachtige website voor de veteranen (schakers vanaf 55 jaar) gemaakt. Op ‘benjohn.com/veteranen’ zijn alle uitslagen, standen en verslagen te lezen.

In groep A moeten Peter Holscher en Aad Laan de eer van Caïssa hoog houden. Rob Bouwman, Co Buysman, Jan Haijer, Roel Ridderikhoff en oud-lid Co Pater zijn in groep B ingedeeld. Cees de Boorder, Wim Prins, Hans Schouwink, Jan Tuinstra en Kees Wessels spelen in groep C en in groep D komen uit Frits Bouwman, Job Bueno de Mesquita, Gerrit van der Hoff, Anton Hommes, Herman Muller, Gerrit Pannegieter, Dolf Teunisse alsmede oud-lid Pieter Sijtsma.

Peter Holscher is op twee fronten actief. Hij is in het West-Fries kampioenschap titelverdediger. Namens Caïssa doen ook Ronald Ritsema (na vier ronden een van de vier koplopers) en Fred Avis mee. Actuele informatie is te vinden op ‘westfriesschaken.nl’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *