Deen toernooi

Op zondag 25 april hebben we ons eigen Deen Toernooi georganiseerd wat deel uitmaakt van de jeugd Grand Prix cyclus en dit was het 8e GP Toernooi van het seizoen.

Deen Toernooi
Op zondag 25 april hebben we ons eigen Deen Toernooi georganiseerd wat deel uitmaakt van de jeugd Grand Prix cyclus en dit was het 8e GP Toernooi van het seizoen. Om 9:30 verzamelden we bij het buurthuis om de boel in te richten zodat alles om 10:15 klaar was en de inschrijving kon beginnen. In totaal waren er 110 deelnemers op het toernooi afgekomen waarvan er 19 van Caissa waren! Een heus record dus. Uiteindelijk zijn er 14 groepen gekomen van 7 of 8 spelers die 20 minuten p.p.p.p hadden zodat het toernooi rond 11.15 kon beginnen na een welkomstpraatje van Gerard Groot.
In groep 1 verdedigde Sereyo Bekkink de wisselbeker wat hem aardig gelukt is maar net tekort kwam, hij werd 3e  met 4,5 punten. Bart Voorn werd knap 2e met 5 punten en de winst en de wisselbeker ging dit jaar naar Eckhart Vlaming met 5,5 punten. In groep 2 had Romke Dijkstra en goede start met 3 uit 3 maar eindigde uiteindelijk met 3,5 punten net 4e. In groep 3 had Jeroen Vlaar zijn dag niet en eindigde laatste met 1,5 punten. In groep 4 eindigde Abel Romkes en Robbert van Dijkhuizen gelijk op de 2e plaats met 4,5 punten maar de SB punten gaven de doorslag voor Abel en zo werd hij tweede en Robbert derde. In groep 6 werd Carlos Etty mooi 3e met 4 punten en Wimjan Visser werd jammer genoeg laatste met 1,5 punten. In groep 7 werd Martijn de Wit knap 3e met 4 punten en Axel Kaptijn viel net buiten de prijzen met 3 punten en een 5e plaats. Ook in groep 8 hadden we een 3e plaats met Dirk Bonton, hij haalde 5 punten. In dezelfde groep werd Sem Hiddinga 6e met 2,5 punten.  In groep 9 werd ook William Meester 3e met 4 punten. Jim Jongerhuis werd 5e in groep 9 met 3 punten. In groep 12 viel Eline Kragten net buiten de prijzen met een 4e plaats met 4 punten. In groep 13 werd Edward Etty net 6e met 3 punten. Groep 14 was de laatste groep en het podium was helemaal van Caissa! De 1e plaats ging naar Stefan de Boer met 7 punten uit 7 wedstrijden en had als enige van allemaal geen wedstrijd verloren of remise gespeeld! Marijn Smith werd daarna knap 2e met 6 punten en 3e werd Anne Corien Visser!
Rond 16:15 was de prijsuitreiking die geleid werd door Ton van Dijk en was het toernooi afgesloten. Het was weer een leuk en goed georganiseerd toernooi en we hopen het volgend weer te houden!
Bedankt voor iedereen de meegedaan heeft en iedereen die geholpen heeft met opbouwen en het opzetten van de stukken.
Het volgende Grand Prix toernooi is op 13 mei in Purmerend, dat is op Hemelvaartsdag! Iedereen komt toch weer?
Iedereen een fijne Koninginnedag en alvast een prettige vakantie!
Robbert van Dijkhuizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *