We heten…… Caïssa-Eenhoorn

De leden van Caïssa en de Eenhoorn hebben gekozen voor Caïssa-Eenhoorn als nieuwe naam. Een nieuw internet domain www.caissa-eenhoorn.nl is inmiddels geclaimd; de website zal de komende tijd meer vorm worden gegeven.

De “combinatienaam”, vier varianten op Caïssa/Eenhoorn, was in de finale veruit het populairst. Met 38 stemmen bleeft het HSV ruim voor. HSV bleef op 19,5 stem steken, en HSV Ivantsjoek kwam tot 11 stemmen. In de voorronde deed Ivantsjoek het nog beter dan HSV, maar ook toen was Caïssa/Eenhoorn veruit het populairst.

De keuze van de Caïssa/Eenhoorn variant was veel spannender. Caïssa-Eenhoorn lag steeds op kop, maar in de eindsprint wist Caïssa1Hoorn tot op een enkel stem te naderen. Niet “too close to call” dus maar het verschil was wel de spreekwoordelijke banddikte. Caïssa-Eenhoorn haalde 16 stemmen, Caïssa1Hoorn 15 en Caïssa d’Eenhoorn 6. Het arme Caïssa|Eenhoorn mocht zich in de voorkeur van slechts één stemmer verheugen.

Download hier de volledige uitslagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *