Examens jeugd

Op de allerlaatste avond voor de jeugd onder de naam Caïssa werden op de eerste dag van juni de examens afgenomen. Examinator Arie Karreman van KTV kon 14 kandidaten gelukkig maken met zijn of haar diploma. Hier de uitslagen van de examens.

Ruim een maand geleden konden alle 24 jeugdleden zich testen door middel van een proefexamen of zij er (bijna) klaar voor waren om zijn of haar examen te doen. Uiteindelijk bleken er 16 goed genoeg voor het examen. Alle 6 eerste stappers, de 4 tweede stappers, 4 van de 6 derde stappers en 2 van de 5 vierde stappers. De 2 vijfde stappers waren er helaas nog niet klaar voor. Van de 16 kandidaten is uiteindelijk jammer genoeg één iemand gezakt en de ander kon helaas niet komen. Het leuke nieuws was dan wel dat er dit jaar twee 10-en zijn gehaald. Door twee meisjes:Mai en Robin.Top!

De uitslagen per stap:

Stap 1 (trainer: Ton van Dijk)

Anouk Buys

7

Daan Huberts

8

Martijn Visser

8

Veerle Sprietsma

8

Tom Veling

Mai Sprietsema

10

Stap 2 (trainer: Robbert van Dijkhuizen)

Coen de Vries

7

Pim de Vries

7

Thierry van Eekelen

7

Robin Duson

10

Stap 3 (trainer: Rob Bouwman)

Tim Wijnberger

6

Marijn Smith

7

Stap 4 (trainer: Gerard Groot)

Wim Jan Visser

6

Martijn de Wit

 

Voor velen natuurlijk prima resultaten en volgend jaar weer een stap hoger.

Bij deze wens ik iedereen alvast een fijne (sport) zomer toe en graag tot in september!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *